פות בגודל לא סימטרי ילדה בת 7

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

23/11/2014 | 00:29 | מאת: אתי

שלום,בתי בת 7 מטופלת בהורמון גדילה מזה כשנתיים כבר 3 שנים לפחות שאני רואה שצד אחד של השפתיים בפות גדול מעט יותר מהצד השני. לאחרונה אני שמה לב לכך שהצד הנפוח גדל משמעותית יותר מהצד השני. לאיזה רופא עלי לפנות ואלו בדיקות כדאי לבצע אם בכלל? תודה

תופעה כזו מחייבת ברור על ידי אנדוקרינולוג ילדים היו מקרים שמצאתי ששחלה "צנחה לאיזור זה והגדילה את הלביה בצד אחד במקרה אחד מצאתי ריבוי כלי דם (המנגיומה) כדאי לבצע אולטראסאונד של האיזור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים