בירור פרופיל הורמנולי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

21/11/2014 | 18:24 | מאת: חיים

אני בן 19 סובל בגניקומסטיה, וחוסר חשק מיני עייפות וחוסר אנרגיה, עשיתי בדיקות הורמנוליות וזה התוצאות טסטוסטורון 12.8 Tsh 1.2 T3 3.4 T4 14 Fsh 1.4 Tsh 1.6 Androgen 33 סוכר 68 על מעיד התוצאות האלו? בעיה הורמונלית? תת פעילות יתרת המוח? חסר טסטוסטורון ? יתנו לי טיפול לזה, או שאני אמור להתמודד עם זה?

בלי בדיקה גופנית לא ניתן לתת לך תשובה. בלי נתונים מלאים אתה יכול לקבל תשובות שלא לעניין ובחלקן מדאיגות החשוב ביותר הוא לדעת עד כמה התפתחו האשכים. יכול להיות שאינך מיצר מספיק הורמונים לשם השלמת התבגרות יש להשלים בדיקות של יותרת המוח. על כל פנים הבדיקות חלקיות ביותר. לאחר השלמת הבדיקות ניתן לתת לך טיפול שיתקן את המצב חובה עליך להבדק על ידי אנדוקרינולוג ותקבל פתרון משביע רצון

21/11/2014 | 20:55 | מאת: חיים

זה מצריך בדיקה? איזה עוד בדיקות אמור עוד לעשות?

עליך לפנות לבדיקת אנדוקרינולוג. באינטרנט לא ניתן לבדוק אותך ולא ניתן לתת תצשובה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים