היפוכונדרופלזיה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

20/11/2014 | 23:34 | מאת: שירה

שלום פרופ' לאחר סקירת מחקרים, היינו מעונינים לטפל בהורמון גדילה בהיפוכונדרופלזיה בבן 3. הוא מתחת לאחוזון 3. האם ידוע לך מה הדרך הטובה ביותר לנסות להשיג השתתפות במימון? האם יש סיכוי למימון חריג מהביטוח המשלים? ובנוסף - מה לדעתך השלב העדיף לביצוע ניתוח הארכה מבחינת התוצאה? תודה

הסיכוי לקבל מימון עבור מצב זה הוא קלוש אבל אם לא מנסים, לא מקבלים. עליך לפנות לאנדוקרינולוג שיגיש בקשה למושלם. אני מתאר לעצמי שאת במעקב במקום שיכול לעשות זאת בקשר לזמן לניתוח הדעות הן מגוונות ולא מדעיות. אני מעדיף לחכות עד גיל 18 אם המצב לא קיצוני. כדאי לך להתיעץ עם מחלקה המנתחת ניתוחי הערכת גפיים.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים