תגובה אלרגית

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

18/10/2014 | 09:29 | מאת: אברהם.ש

היי רציתי לשאול במידה ויש תגובה אלרגית לנורדיטרופין המתבטאת בקשיי נשימה(אולי מהחומר המשמר) האם ניתן להחליף חברה או פתרון אחר?

1) כל תרופה שיש תגובה אלרגית אליה, יש להחליפה לתרופה מקבילה תרופה הגורמת לתגובה אלרגית המתבטאת בקשיי נשימה יכולה להיות מסוכנת לחיים ואין סיבה להסתכן ללא צורך 2) להעלות השערות לאיזה חלק מהתרופה אלרגיים זה לא רציני בלי הוכחה. 3) אין שום בעיה לעבור מתכשיר אחד של הורמון גדילה לתכשיר אחר יעילותם זהה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים