שאלה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

18/09/2014 | 13:45 | מאת: רינת

שלום ביתי בת שנה בטיפת חלב שלחו אותי לבדיקה אצל רופא ילדים עקב ניצני שדיים קטנים ושיעור מועט ממש על הפות רופאת הילדים שלחה אותי לבדיקת הורמונים ואלה התשובות TSH 3.77 PROGESTERONE 1.52 FSH 5.8 LH <0.19 ESTRADIOL )RIA) 77.2 שהנורמה היא 55 השאלה שלי האם התשובה של ה- 77.2 מהווה בעייה או שזה לא כל כך נורא אשמח אם תחזרו אליי בהקדם האפשרי כי אני ממש בלחץ לחץ

1) נא לפנות לבדיקת אנדוקרינולוג ילדים. לפעמים הבדיקה של מומחה מעלימה את הבעיות 2) יש לחזור על הבדיקה של אסטרוגן. לא בטוח שיש בעיה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים