מיקרופינס וחיך שסוע

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

28/08/2014 | 20:13 | מאת: רויטל

שלום רב. בני בן 10 נולד עם חיך שסוע ומאז אמרו לי ליבדוק את נושא הפין מחשש למיקרופינסס. אורולוג , כירוג ורופאי ילדים טענו שאין בעיה ובגלל שהוא שמנמן הפין שקוע בנתיים השנים עברו ונפגשנו עם אנדרו די בעקשנותי, והוא באחוזון 3. היא טוענת שכרגע אין מה לעשות רק מעקב ואולי בגיל הבגרות יחל טיפולים. אם יש משהו שאני צריכה לעשות בנוסף למעקב ובדיקות דם, אנא סייעו לי בכדי שלא אוותר על הביטחון של בני. תודה רויטל

לא הלכת למומחה שצריך להביע דעתו על המצב-אנדוקרינולוג ילדים כאשר יש שילוב של שני ממצאים אלה שהם "בעיות בקו האמצע של הגוף" אנחנו מחפשים בעיות הורמונליות שיכולות לגרום לפגיעות אלה ולבעיות הורמונליות נוספות. עליך לפנות לאנדוקרינולוג ילדים עם צילום כף יד לגיל עצמות ואם כל נתוני הגדילה מהלידה ועד היום בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים