חשש להתפתחות מינית מוקדמת

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

19/04/2014 | 17:40 | מאת: דנה

שלום, יש לי בת בגיל 7.5 עם ניצני שדיים ומזה מספר חודשים אני עדה לתופעה של הפרשות מאיבר המין שלה שבגינן רכשתי עבורה תחתוניות. היא גבוהה ביחס לחברותיה בכיתה ובוגרת מהן בהתנהגותה. אשמח לדעת למי פונים על מנת לאבחן זאת באופן מובהק וכדי לטפל במידת הצורך.

ניצני שדיים הם התבגרות באופן מובהק פני בהקדם לבדיקה אצל אנדוקרינולוג ילדים לפגישה עלייך להביא נתוני גדילה קודמים-יש אצל אחות בית ספר יש להביא בעזרת רופא הילדים, צילום כף יד לגיל עצמות

20/04/2014 | 00:51 | מאת: דנה

תודה רבה על החזרת תשובה מהירה ועניינית, הפורום הזה מבורך !

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים