ריח זיעה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

15/03/2013 | 14:33 | מאת: עפרה

שלום יש לי ילדה בת חמש שכבר חצי שנה שיש לה ריח של זיעה חמוצה מבית השחי. הלכתי איתה לרופא ילדים והוא אמר לי שזו לא התפתחות מינית מוקדמת כמו שאני חשבתי [לא נעשו בדיקות דם] האם יכול להיות ריח כזה ואין זה קשור להתפתחות מינית מוקדמת?

לא ריח זעה ולא שעור קובעים התבגרות. בבנות קובעת גדילת השד ריח שעה ושעור קשורים לבלוטת יותרת הכיליה כאשר הימים חמים והשתיה מועטה, ריח הזיעה יכול להיות חריף.

29/10/2013 | 19:06 | מאת: חני

והלכתי איתה היום לרופאת עור והיא הביאה לי משחה אנטיביוטית והפניה לבדיקות דם. לא כדאי להזניח זה לא נורמלי שלילדה בת 5 יהיה ריח זיעה תמידי לא רק כשהיא מזיעה. בהצלחה!

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים