גידול אנדוקריני בלבלב

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

24/04/2015 | 18:34 | מאת: לימור

שלום לבעלי התגלה לפני מס חודשים גידול מסוג אנדוקריני בלבלב הןא נותח והתחיל בטיפול זריקות סמטולין נראה שהוא ממש מבריא האם זה הרגשה נכונה , ניתן להחלים ?? ניתן לחזור לשגרה למרות הכל , הוא חלש ונמצא בדכאון והדבר היחיד שמקל הוא קנאביס רפואי מה עוד ניתן לעזור לו והאם הוא ייצא מזה הוא בן 46 תודה רבה

לימור שלום, אני מבינה את המצוקה שלכם ומאמינה שהכל יהיה בסדר. כדי שאוכל לתת תשובה עניינית, אשמח לדעת יותר פרטים על המחלה, האם נכרת כל הגידול, מה היה בפתולוגיה, וכו'. לחלופין, את יכולה לפנות לרופא המטפל בבעלך עם כל השאלות שיש לך ואני מאמינה שהוא יענה לך. אשמח לעזור, בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים