כרומוראגרין a

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

02/03/2015 | 09:43 | מאת: אריק באלין

שלום רב ברצוני לדעת האם כמות של 103 של כרומוראגרין a זה משמעותי לגבי גידול במעי הגס עם גרורה בכבד ובריאה? לאדם בן 30. בכבוד רב

שלום רב, במקרה של גידול ניורואנדוקריני של מעי הגס גרורתי לכבד וראיות, הייתי מצפה לרמת כרומוגרנין A הרבה יותר גבוהה מרק 103 (נורמה עד 98). לכן, בדיקת הכרומוגרנין היא לא אינפורמטיבית במקרה ספציפי זה. בברכה, ד"ר גלסברג

10/03/2015 | 08:14 | מאת: אריק

שלום רב בהמשך לתשובתך על התוצאה של 103. האם ניתן להסיק שהמחלה בשלב הבראה משמעותית וכן אחרי שנה של טיפולים ירד המארקר מ8500 ל600. תודה על תשומת הלב. בכבוד רב

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים