גידול נוירואנדוקריני

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

26/01/2015 | 12:26 | מאת: שלום

שלום רב לאחר הבחנה של גידול מסוג זה, החל טיפול כימותרפי האם יש היום תרופות למניעת הישנות המחלה? האם יש טיפול ביולוגי כלשהו, או תזונה מומלצת תודה

שלום רב, אכן הטיפול בגידול נוירואנדוקריני הוא מורכב וההחלטה הטיפולית תלויה במאפיינים ההיסטו-פתולוגים של הגידול. אני מניחה שהגידול שלך הוא Grade 3 בגלל שאתה מקבל טיפול כמוטרפי. ישנן היום תרופות ביולוגיות שבעיקר מתאימות יותר לגידולים שהם בדרגה התמיינות טובה יותר, פחות אגרסיביים. כדי לענות ספציפי לשאלה שלך, אני חייבת פרטים נוספים לגבי טיב המדוייק של הגידול. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים