כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

20/01/2015 | 08:49 | מאת: פפה

אני סובלת מקרצינואיד שמקורו במעי הדק. נותחתי לפני 17 שנים. לפני שנתיים התגלו גרורות בכבד. אני לאחר הזריקה החמישית של סנדוסטטין לאר 30 מ"ג. הורדתי 5 ק"ג תוך 5 חודשים, ואני סובלת מכאבי בטן. האם כאבי הבטן והירידה במשקל אופייניים? תודה

פפה שלום, לא, ירידה במשקל כזו משמעותית היא לא תופעת לוואי בד"כ של הטיפול בסנדוסטטין. האם את סובלת משלשולים מרובים? זה כן יכול לגרום לירידה במשקל. ממליצה לך להתייעץ עם הרופא המטפל בך בקרצינואיד ולסכם איתו לגבי ההמשך. בברכה, ד"ר גלסברג

24/03/2015 | 09:33 | מאת: תמר

הי פפה, מה מצב, אני אמורה להתחיל עם זריקות גם, אחרי ניתוח במעי דק רציתי לשאול האם עברו לך כאבי בטן? איך את מסתדרת איתם? תודה מראש

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים