עצירות וכאבי בטן- סרטן נוירו אנדוקריני לאדם קרוב

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

22/01/2015 | 01:24 | מאת: יוקה

מבקשת מאד לדעת כיצד מתמודדים עם עצירות קשה וכאבי בטן, לאחר ניתוח שבוצע לפני 7 שבועות, ב 3.12.14 , בו נכרתו גידול ראשוני במעי הדק, גרורות בבלוטות לימפה-כולם סרטן נוירואנדוקריני, ולאחר טיפול ראשון, שניתן לפני שבוע, ב 15.1.15 בזריקת סנדוסטטין. תודה רבה.

יוקה שלום, בד"כ לאחר ניתוח כזה, ישנן יציאות רכות ולא עצירות. בנוסף, הזריקה של סנדוסטטין אמורה גם היא לגרום ליציאות רכות וגזים, המופעים בד"כ כ-5-7 ימים לאחר ההזרקה. אם למורת כול הנאמר ישנה עצירות חדשה קשה, הייתי ממליצה להתיעץ עם המנתח ולראות שלא מדובר בסיבוך כתוצאה מהניתוח. בברכה, ד"ר גלסברג

24/03/2015 | 09:40 | מאת: תמר

הי יוקה, אני אמורה להתחיל את טיפול בזריקות, לאחר ניתוח במעי דק, האם זריקות עוזרות, האם עדיין יש תופעות לוואי?

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים