איסוף שתן לקטכולמינים/ מטאנפרינים

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

19/11/2014 | 12:34 | מאת: שרי

ד"ר גלסברג הנכבדה, שלום רב. תודה על העיון המעמיק ומענך הרפואי המורחב בכל פניה ושאלה באתר. מעורר/ת השראה ומפחית מדאגה. אשר לאיסוף שתן לקטכולמינים ומטאנפרינים, עפ"י הנחיות המעבדה יש לאסוף החל משתן שני בבוקר עד כולל בוקר למחרת... מאידך, מעיון בפורום/ים נוירו-אנדוקריני, קראתי שמומלץ לאסוף משעת חצות - בזמן התקף לחץ דם גבוה עד...?! לא ברור לי איך להתנהל עם הבדיקה...??? מצוידת במיכל + 2 מבחנות חומר משמר להוסיפם לסירוגין, עפ"י ההנחיות. בברכה שרי

שרי שלום, מומלץ לבצע את האיסוף שתן כפי שכתבת. במקרה והוא תקין, ניתן לחזור אליו בזמן התקף - החל מתחילתו ועד סוף ה-24 שעות (מתחילת ההתקף). בברכה, בהצלחה, ד"ר סימונה גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים