כרומוגרנין a

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

17/11/2014 | 12:36 | מאת: מאי

שלום, אני נמצאת כעת בביקור אצל רופא גסטרו, עם רמת CRP פי 2.5 מהנורמה. בבדיקת הקפסולה שערכתי נמצאו ארוזיות ופטחיות באנטרום, ורירית בצקתית במעי הדק. בדיקת כרומוגרנין a נמוכה(27) ובבדיקת צואה קלפרוטקין יצא 212. אפשר לקבל אבחנה כבר בשלב זה? אשמח לתשובה

שלום רב, הדבר ביחידי שאני יכולה להגיד הוא שרמת הכרומוגרנין תקינה. לא ברור לי למה נלקחה. לגבי שאר הממצאים, אנא להתייעץ עם רופא הגסטרואנטרולוג המטפל. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים