ערך גבוה של בי 12 בבדיקת דם

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

15/10/2014 | 05:23 | מאת: מאיה

היי בן 33. מזה כשנתיים וחצי סובל מריבוי יציאות-שלשולים גם בלילה.בבדיקת דם ערך גבוה של בי 12 מעל 1476.בבדיקה האחרונה שבוצעה לפני 8 חודשים יצא 1200.מעבר לזה שאר בדיקות הדם תקינות כולל תפקודי כבד וכליות.בוצע אולטראסאונד בטן וצילום חזה לפני כ8 חודשים שיצא תקין.סובל גם מריבוי פצעים בעור שמדממים ומגרדים.שאלתי היא מה עליי לעשות?האם אולטראסאונד בטן שולל גידולים אינדקרוניים בבטן ובחלל הבטן? בלבלב למשל גם אם זה גידול קטן בצינורית וכו? האם ערך גבוה של בי 12 קשור לבעיה או חלילה גידול אינדו קריני ? כאמור יחד עם התסמינים מהם אני סובל.למי ניתן לפנות כדי להתייעץ?עד כה הייתי אצל רופא ג סטרו.

שלום רב, אל איזה בדיקה מדובר? בברכה, ד"ר גלסברג

25/10/2014 | 23:39 | מאת: מאיה

בדיקת דם רגילה של ערך של בי12. האם ערך גבוה כזה מעיד על בעיה או יכול לגרום לבעיה?

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים