שלום

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

13/08/2014 | 19:21 | מאת: שושי

בעלי בן 60 עבר ניתוח להסרת גידול ברקטום לפני כחצי שנה ועשה שוב C.T התשובות של הן CT-PET: 1.קליטה פתולוגית של FDG בעוצמה גבוהה כמתואר מתאימה לתהליך שאתי בהשקה חשד להישנות 2. נודולונים חשודים ב RLL ו LLL למעקב צמוד מה זה אומר בעצם שהסרטן חזר? ושיש גרורות בעוד מקומות? ומה זה FDG? תודה רבה

שושי שלום, אינני בטוחה שהשאלה שלך רלבנטית לפורום זה. האם לבעלך יש גידול נוירואנדוקריני של הרקטום? אם לא, אז זה לא מתאים לפורום הזה. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים