החלפת בית חולים

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

29/10/2013 | 21:15 | מאת: לימור לוגסי

שלום רב! בהמשך לשאלתי הקודמת אימי מאושפזת בבלינסון והיא התחילה לקבל טיפול כימותרפי בלי שאף אונקולוג יסביר לנו מה עושים לה ובאיזה סוג של טיפול מטפלים בה היינו אצל רופא פרטי (ד"ר אדילביץ) שהמליץ על טיפול של vp16+ציספלטינום (סליחה על השגיאות בכתיבת התרופה)וכאשר הגשנו את המלצתו לאונקולוג בבלינסון הוא סרב בכל תוקף לקבל את הטיפל שהמליץ ד"ר אדילביץ ובלי להסביר אפילו למה אנו מרגישים שאימי היא עוד נתון סטטיסטי ושאלתי היא אם אפשר להעביר אותה לביה"ח הדסה למרות שהיא התחילה טיפול בבלינסון מהסיבה שיש לאימי גידול נוירואנדוקריני והבנתי שבהדסה יש מחלקה ספציפית שמתמחת בסוג גידול זה הודה לך על תשובה מהירה הזמן דוחק ואנו אובדי עצות

לימור שלום, ממה שכתבת לי אני מבינה שאמא סובלת מגידול נוירואנדוקריני אגרסיבי, עם KI=90%. גידולים אלא זקוקים לטיפול כמוטרפי בדחיפות, ובד"כ מתחילים בשילוב של ציספלטין/קרבופלטין ו-VP16, כפי שד"ר ידילביץ המליץ. לא חשוב באיזה בית חולים, כי מדובר באותו פרוטוקול של טיפול... בבילינסון המחלקה טובה, ואני מקווה שאמא מקבלת את הטיפול והתמיכה המלאה. אשמח לעזור בהמשך בברכה, ד"ר גלסברג

30/07/2014 | 03:07 | מאת: רחל

לכל חולה יש אפשרות לחוות. דעת שניה לפי דעתי לא לנסות את הדסה בכלל לפי הדסה אני נידוניתי למוות תוך כמה חודשים בגלל מלנומה סרטן עור לא טופלתי בכלל בגלל סוג 4 עברתי לבית חולים תל השומר בינואר 2012ואני היום במצב של נסיגה רצינית של המחלה

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים