מחכה ומחכה....

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

08/05/2014 | 22:03 | מאת: גפן

שלחנו בדיקות לבת שלי בת ה- 7 - איסוף שתן 24 שעות לאחר דיאטה ונילית ואני ממש לחוצה. כמה זמן לוקח עד שהתשובה מגיעה? ומי יודיע לי? את הבדיקה עשינו בזמן אישפוז אבל הבדיקה נישלחה עם טופס 17 ששלחנו לבית החולים בפקס.הם יודיעו לי או שישלחו תשובות לרופאת המשפחה? יואו איזה לחץ!!! היא מתלוננת על סחרחורות כאבים בעורף וכתף והיו לה התקפי רעד ופחד בלילה עם חשד לאפילפסיה עשינו איבחון פסיכיאטרי ואושר שזה אולי נוירולוגי. אחרי מחלת חום דיי ארוכה של שבוע אושפזנו לבירור גם כי היו לה מס הזיות ריח וההתקפים המוזרים התגברו עשינו גם EEG אבל לא היו שרידים של אפילפסה. היא דיי חלשה וללא מוטיבציה רוב היום. האם יש בדיקות נוספות שכדאי לעשות?

שלום רב, התוצאה לוקחת בד"כ עד חודש. לגבי שאר השאלות, זה לא קשור לפורום, אנא לפנות לרופא המטפל. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים