שאלה דחופה סרטן מסוג נוירואנדוקרין

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

23/04/2014 | 09:40 | מאת: דינה

שלום ד"ר גרוזינסקי, אני פונה אלייך על מנת לעזור למכרה שגילו אצלה סרטן מסוג נוירואנדוקרין. בשלב זה רואים גוש ליד/סמוך ללבלב ושני גושים בכבד. היא מעוניינת להגיע אלייך בדחיפות, אך כרגע נקבע לה תור רק לעוד חודש. אשמח אם תוכלי לסייע. תודה, דינה

דינה שלום, על מנת שאוכל לעזור, אשמח אם תשלחו אלי את התוצאות של הבדיקות שעשתה עד עכשיו - לראות האם יש צורך בבדיקות נוספות ולפי זה לנסות לתאם את הפגישה. האימייל שלי הוא [email protected] בברכה, ד"ר גלסברג

23/04/2014 | 11:35 | מאת: דינה

אעביר את המייל שלך על מנת שיעבירו לך את כל התוצאות. המון תודה, דינה

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים