כאבים עזים ברום הבטן

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

15/04/2014 | 11:32 | מאת: אופיר

שלום ד"ר, סובל מזה כשנתיים מבכאבים עזים ברום הבטן, לאחר בירור גסטרואנטרולוגי מקיף(CT,MRI,גסטרוסקופיה פעמיים, אנדוסקופיה) לא נמצא כל ממצא חריג. הכאב הוא כאב עז שמשתק ומחליש את כל הגוף מלווה בעוויתות לא רצוניות ויציאות רכות מאוד. האם ישנם כיוונים נוספים שעלי לבדוק? תודה

15/04/2014 | 11:51 | מאת: אופיר

בנוסף מרגיש תחושת ריחוף וחוסר ריכוז ובכאבים חזקים יותר סחרחורות קשות.

שלום רב, ממליצה המשך בירור דרך רופא המטפל ורופא גסטרואנטרולוג, בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים