גידולים בכבד

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

21/04/2014 | 13:21 | מאת: דורון

עשיתי בדיקת pet/ct ובאזור הבטן והאגן נאמר :"מודגמת קליטת GA-68 בעוצמה גבוהה בנגעים היפודנסיים בשתי אונות הכבד. הגדול בינהם בסגמנט 4 בקוטר כ 2.3 ס"מ ובסגמנט 6 כ2.6 ס"מ.אין עדות להידונפרוזיס. ובסיכום:תהליכים בכבד המציגים רצפטורים לסומטוסטטין. אודה לך מאד אם תוכלי להרחיב על צורות הטיפול האפשריות,מחקרים בנושא,ומומחים רלוונטים .

לדורון שלום, נירא שמדובר בגידול נוירואנדוקריני, וקרוב לוודאי היה ידוע על כך לפי ביופסיה שכניראה עברת לפני השלמת המיפוי הנ"ל. הגישה תלויה במאפייני הגידול ובמקור. ממליצה לך לקבוע פגישה מסודרת במרפאתנו לגידולים נוירואנדוקרינים, בהדסה עין כרם. מספר הטלפון לזימון תורים הוא 02-5842111. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים