מיקרואדנומה מפרישה פרולקטין ותת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

08/04/2014 | 13:32 | מאת: אורית

שלום....יש לי שאלה , אני בחורה צעירה שפשוט סובלת סבל גהנומי 9 שנים מאז שעברתי לתת פעילות בלוטת התריס לאחר טיפול ביוד רדיואקטיבי מייד התגלתה מיקרואדנומה היפופיזרית מפרישה פרולקטין...בחיים לא הרגשתי שאני בן אדם וללא תיפקוד! כל התרופות לוקחת לגידול ולבלוטה אך לצערי מתאשפזת קבוע עם כאבי ראש איומיים כאבי גוף הפרעות קצב לב לחצי דם עילפונות וכולה......שום טיפול לא עוזר....גם לא כדורי הרגעה .......פרופיל הורמונלי מבולגן ללא מחזור שנים....לפני זה היה וכמו שעון!...האם יש לי עדיין מה לעשות בנדון? האם כדאי לחפש עדיין פתרון? האם יש טעם להגיע למרפאה של נוירואנדוקרינולוגיה ? ברצוני לציין שבשביל להגיע ולא לקבל שום אופציה לקבלת חיים שלי בחזרה אינני מעוניינת להגיע כי דוסטינקס ואלטרוקסין אני לוקחת גם כך שנים ללא שום שיפור ובשביל לשמוע על דוסטינקס ואלטרוקסין אני כמובן שלא אגיעה ואין טעם, תודה

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה, אנא לפנות לפורום לאנדוקרינולוגיה, בברכה, ד"ר גלסברג

24/04/2014 | 20:28 | מאת: אורית

תודה כל התשובה , כניראה שטעו איתי, נאמר לי שמיקרואדנומה בהיפופיזה זה הוא גידול נוירואנדוקריני

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים