כרומוגרנין-A, ערך-3240 ML,הקודם ערך-1057,

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

21/02/2014 | 17:51 | מאת: משה

עובר טפולים שני במספר ב-PRRT,בלוצטיום-177,מה אומר הערך הגבוה של הכרומוגרנין-A,ומה הפתרון????,בפני 2-טיפולים עתדיים,ב-7/4,וב-12/5 לאחר מכן אצטרך לעבור סדרת זריקות-ביולוגיות בבית.

משה שלום, אני מבינה שאתה שואל מה המשמעות של עלייה ברמת הכרומוגרנין תוך כדי הטיפול ב-PRRT? בד"כ לא מומלץ לבצע את הבדיקה בזמן הטיפול, בגלל שיכולה להיות עליה ברמת הכרומוגרנין כתוצאה מהרס של תאיי הגידול עקב הטיפול. מומלץ לבצע את הבדיקה כ-3 חודשים לאחר סוף הטיפול, או בהתאם להמלצה ספציפית של רופא המטפל במחלה. בברכה, ד"ר גלסברג

28/02/2014 | 13:16 | מאת: משה

שלום ותודה על המענה המעודד,קבלתי בדיקת מיפוי לאיתור גידולים SPECT, Tumour-76% Liver-31% Kidneys-38% Spleen-68% Red bone marrow-12% כמו כן סדרה של מספרים אולי תוכלי להאיר את עיני,מה קורה?האם הטיפול עוזר?,יש לי עוד פעמיים טיפול,לפי האונקולוגית,היא שולחת אותי לפט-סיטי. תודה על ההסבר.

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים