קרצינואיד בברונכוס

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

19/02/2014 | 21:20 | מאת: גלית

שלום, נמצא שיש לאבי קרצינואיד בברונכוס, הוא התפשט לריאה לבלוטות הלימפה. אבי בן 70 ורופאת המשפחה אמרה שאין טעם לטרטר אותו לבדיקות כי במקרים כאלו הוא "נידון" הרופאה אמרה שלא מחלימים מזה ולכן אין טעם לתת את הזריקות ובדיקות נוספות שהמומחה נתן. האם זה נכון שלא ניתן להחלים מסוג זה של סרטן?

גלית שלום, ממליצה לך לפנות ליעוץ מסודר של מומחה בתחום. קיימים היום אופציות שונות של טיפול, ואין סיבה לא להשלים את הבירור ולבדוק את האפשרויות של טיפול במחלה של אבא. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים