קרצינואיד של התוספתן

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

27/01/2014 | 10:04 | מאת: ענב

דר שלום רב. אני נמצאת בשבוע 26 להריון, לאחר ניתוח להסרת תוספתן, לאחר כאבי בטן עזים, התגלה בתוספתן ממצא פתולוגי- קרצינואיד בקוטר 0.8. הגידול בשלב 1. הכירורג ייעץ לי לעבור ניתוח אחרי הלידה. קבעתי לשבוע הבא תור לדר גרוס, אך אני מוטרדת וחרדה. אשמח לוות דעתך

שלום רב, לא ניראת סיבה לדאגה, זה טוב שאת מגיעה אליו, את צריכה להביא איתך את הדוח הפתולוגי מהניתוח - וכניראה שהוא יעשה רביזיה. לפי הנתונים מהבדיקות שתשלימי ומהפתולוגיה - יהיה ניתן להחליט על מעקב או השלמת ניתוח חוזר. אין סיבה להיות לחוצה, העיקר לעבור את ההריון בשלום. בברכה, בהצלחה ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים