hiaa-5

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

06/12/2013 | 07:05 | מאת: לולה

דופק מואץ.כאבי בטן.הסמקה .ורמה של 16 באיסוף שתן 24 שעות לבדיקה hiaa-5. בבקשה מישהו יכול להסביר לי מזה אומר שלחו אותי לרופא אנדרוקרינולוג

10/12/2013 | 11:07 | מאת: לולה

באיסןף שתן 24 הגיעו תוצאות של קורטיזול 816(לאחר שנבדק פעמיים)ורמת hiaa-5. בתוצאה של 16.8 שהוא כפול מהנורמה בבירורים על קושינג או קרצינואיד שאולי שלח גרורות לכבד.האם יש אופציות למשהו פחות דרמטי עם תוצאות כאלה.הסיבה לבדיקה דופק מואץ.כאבי בטן.בחילות.ירידה חדה במשקל עצבנות וכאבי ראש.בבבקשה עזרה

אנא ראי את התשובות בהמשך

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים