כאבי בטן תחתונה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

11/11/2013 | 16:32 | מאת: אביבה

שלום רב, מזה חצי שנה שסובלת מכאבי בטן קשים, שהולכים ומחריפים אך עדיין ישנם בממוצע יום יומים בשבוע שיש רגיעה... עברתי בירור גניקולוגי מקיף שהראה שהכל תקין, וקולונוסקופיה תקינה. רופאת המשפחה פוטרת את הענין בכאבים "רגשיים" אבל אני חושבת שהיא טועה. האם הסימפטומים שציינתי לעיל מתאימים לגידולים אנדוקרינים? - איזה בדיקה ספציפית אני אמורה לבקש על מנת ללא יקלו ראש בתלונותי? אני חוששת מאד ומצבי רק מחמיר...! אגב, אני נשאית של brca1 ועברתי לפני כשנתיים כריתה חלקית של התירואיד עקב אדנומה טוקסית.

שלום רב, התלונות שלך הם לא ספציפיות. האם עשית בירור דרך רופא גסטרואנטרולוג והתיעצת איתו? גסטרוסקופיה? סונר בטן? האם יש שלשולים? ניתן להשלים איסוף שתן 24 שעות ל-5-HIAA עם דיאטה מתאימה - אנא תתיעצי לגבי זה עם הרופא המטפל. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים