זריקות אנאלוגים לסומטוסטטין

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

16/10/2013 | 15:04 | מאת: בלה

שלום, לפני שלושה חודשים עברתי ניתוח ע"ש וויפל בגלל גידול נוירו אנדוקריני בראש הלבלב. כמו כן הוסרו 22 בלוטות לימפה ששלוש מהן היו נגועות ו6 מ"מ גרורה בכבד. עברתי לפני כחודש מיפוי רצפטורים לסומטטסטטין והבדיקה תקינה. כמו כן chromagranin A ירד ל42. בגלל שהיו גרורות המליצו לי לקבל זריקות של אנלוגים לסומטוסטטין למרות שלא רואים כרגע מחלה. מה דעתך?

לבלה שלום ההמלצה לגמרי נכונה הטיפול מומלץ למניעת חזרה ו/או התקדמות של מחלה מיקרוסקופית שלא ניראת "בעין" כעת בהצלחה ד"ר גלסברג

14/03/2015 | 19:19 | מאת: תמר

שלום בלה, אני במצב דומה לשלך, גם לי המליצו זריקות לאחר ניתוח, אני בת 33... איך את מתמודדת איתם, האם יש תופעות לוואי כמו שלשולים וכאבי בטן?

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים