עור אדום בחזה והרגשת בערה בעור

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

27/09/2013 | 13:38 | מאת: משה

לפני שחליתי מסרטן אנדואנדוקריני בלבלב עם גרורות בכבד וכיום גם בעצמות,היו לי סמנים מקדימים שלא ידעתי מהם,פניתי לרופא עור והוא קבע שיש לי כתם שמש שבא מחשיפה רבה לשמש,נתן לי משחת ושלח אותי לביתי,מסתבר שאלה היו סמנים מקדימים לסרטן האנדוקריני בלבלב,כנראה מזה הופיע הסכרת,בהמשך,מדי שנה יצאתי לים המלח ושם תמיד החזה שלי היה אדום ובער.

שלום רב, אכן הממצאים העוריים יכולים להופיע כחלק מגידול נוירואנדוקריני של הלבלב. ממליצה להשלים בדיקת איסוף שתן 24 שעות ל-5-HIAA ולהתיעץ עם הרופא המטפל בגידול שלך. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים