תואות בדיקה-כרומוגרנין-A

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

06/09/2013 | 18:22 | מאת: משה

חג שמח אבקש לדעת מה תוצאה של בדיקת-כרומוגרנין-A, 1057-ng/ml טווח נורמה-19.4-98.1. מה זה אומר????

שלום רב CGA הוא סמן לגידולים נוירואנדוקרינים. יחד עם זאת, יש סיבות נוספות לעליה לא אמיתית ברמת הבדיקה כמו אי ספיקת כליות, תרופות (לדוגמה לצרבת) והרבה אחרות. ממליצה לברר לגבי התוצאה עם רופא שהמליץ לך לעשות את הבדיקה, ספציפי למקרה שלך. בברכה, ד"ר גלסברג

09/09/2013 | 16:29 | מאת: משה

שלום ותודה ד"ר-גרוזינסקי,שנה-טובה מדובר אחרי סיטי-ע"ש-מותני,ממצאי-לואי,גידול-RCC,בכליה-ימנית,סיטי-חלל-הבטן,מדובר,על גדול,בכליה-ימנית,גדול בשער-הטכול,גדול-ענק בקצה הלבלב-4.5ס"מ.על 3.8 ס"מ,וגרורות בכבד,MRI-מאשר את הסיטי,ביופסיה-בכבד,50% תוצאה-ממאיר,ביופסיה על הלבלב,מאשר ממאירות,נוירו-אנדוקריני-קרציומה.אני לא לוקח תרופות נגד צרבת אלה תרופות כנגד לב,כולסטרול,סכרת,לחץ-דם,קומדין-5 מ"ג,כנגד-קרישי-דם,הערך הגבוה אינו ידוע לרופא המשפחה לאחר בדיקת-כרומוגרנין-A אני מחכה לתוצאות הפט-סיטי.

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים