מה עושים עם בעייה שכזו.אשמח לעזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

24/07/2016 | 12:46 | מאת: דנה

אני בת 54.תקופה האחרונה אני סובלת מתופעה מוזרה: ברגע שאני מעט מתרגשת (אפילו במעט)הגוף של מגיב בצורה מוגזמת ואני מרגישה ממש רע לכמה שניות ולאחר מכן ההתאוששות לוקחת כמה דקות כדי להרגע.זו יכולה להיות שיחה עם מישהו שללא כוונה וללא סיבה מיוחדת אני כאילו מתרגשת או לפתע אם אני נבהלת ממשהו ףאני מרגישה שפתאום שוטף אותי גל רע ואני מרגישה כאילו לחץ הדם שלי עולה וכך גם הדופק ולמספר שניות אני חשה ממש רע כאילו אני עומדת להתעלף.הגוף מגיב בצורה לא נורמלית ואף אלימה לארועים ממש פשוטים שרק לי יגרמו להבהל או להתרגש.אני מנסה להשאר רגועה אך ללא הועיל כי זה לא בשליטתי. אשמח מאוד לדעת מה הבעייה ויותר מכך אבקש לדעת אילו בדיקות עלי לעשות כדי לפתור את הבעייה. הבדיקות הכלליות שעשיתי כולל תפקודי בלוטת התריס יצאו תקינות. תודה על התשובה

דנה שלום, התלונות שלך לא ספציפיות ולכן מציעה שתפני בשלב ראשון לרופא משפחה ובהמשך, לפי הצורך, לאנדוקרינולוג דרך הקופה. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים