גידול נוירואנדוקריני בקיבה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

03/07/2016 | 01:15 | מאת: מ

שלום רב, אבי (בן 61) ירד דרסטית במשקל במקביל לכאבי בטן חזקים יומיומיים. בביופסיה של בדיקת גסטרוסקופיה נמצא גידול נוירואנדוקרני (Gastric Mucosa with neuroendocrine tumor - Ki67 ~1%). הופנה לייעוץ אנדוקרינולוגי. אודה למידע בנוגע לבדיקות המומלצות הבאות שעלינו לבצע בכדי להבין מהו המצב וכיצד ניתן לטפל בו. תודה רבה מראש!

שלום רב, קשה לתת יעוץ כ"כ מפורט ובכללי דרך הפורום. מציעה לקבוע פגישה במרפאתנו לגידולים נוירואנדוקרינים בהדסה נשמח לעזור. להגיע עם כל הבדיקות שנעשו עד עכשיו, בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים