קרצינומה אינדוקרינית

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

20/02/2016 | 19:10 | מאת: לסלי

רופא עור הוציא 2 נגעים מהקרקפת שנראו לו כלא מסוכנים. אבל בבדיקת המעבדה שקיבל נאמר שזה קרצינומה אינדוקרינית. גם הוא הופתע. האם כדאי לשלוח שוב לפתלוגויה? האם ישנם מקרים כאלה בעבר? מהוצאת 2 נגעים מהקרקפת אפשר לאבחן מיד את סוג המחלה? ואם כן אשמח לקבל ממך מידע היכן לבדוק שוב תודה מראש לסךי הלחוצה

לסלי שלום, קיימים לעיטים רחוקות גרורות לקרקפת מגידול נוירואנדוקריני שממוקם במקום אחר בגוף. כן, ממליצה בחום לבצע רביזיה של התוצאה הפתולוגית. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים