גידול ניורואנדוקריני בתוספתן

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

05/02/2016 | 15:58 | מאת: מוטי

שלום דר סימונה אני בן 31 יש מאוד חששות מהתוצאה שקבלתי בבית החולים. עברתי ניתוח לכריתת תוספתן רגיל ולאחר הניתוח התוספתן נשלח לפתולוגיה נמצא גידול נוירואנדוקריני 1.1 סמ בשליש דיסטלי שוליים נקיים שלב 1 מבית חולים נמסר לי שהכל תקין ואין צורך בהמשך טיפול חוץ ממעקב רופא מטפל האם עליי לחשוש אשמח לתשובה תודה שבת שלום

מוטי שלום, ממליצה לך להגיע בצורה מסודרת למרפאת הגידולים הנוירואנדוקרינים, להביא את כל החומר מהאשפוז, נוכל לעבור על הדוח הפתולוגי מהניתוח, להשלים בדיקות נוספות ואז להחליט אם אכן הכל בסדר. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים