עזרו לי בלחץ מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

01/02/2016 | 16:10 | מאת: נטשה

לפי ממצאי אולטסאונד הקשריות האיזואקיות שניצפתה בבדיקה הקודמת בקוטב התחתון של האונה הימנית ונוספו בתוכה מרכיבים ציסטים באורך של כ11 ממ נמדדה הפעם באורך 1.9 לא הודגמו הסתיידויות או זרימת מוגברת בתוך הקישרית הודגמו שוב קשריות היפואקאיות קטנות מרובות בשתי האונות הפעם עד לאורך מירבי של כ9 ממ באונה השמאלית לעומת כ 7 ממ בבדיקה הקודמת לא הדוגמו הסתיידויות אולם הודגמו זרמת דם מעט מוגברת בקשרית זו לא הודגמו קשריות לימפה אזואריות מוגדלות לאור הגדלה ציסטות אך הקשרית האיזוארואית בקוב התחתון של האונה הימנית הומלץ להבדק על ידי אנדורקינולג לצורך לבצע דיקור

שלום רב, אין כל סיבה ללחץ, השאלה לא קשורה לפורום זה, בכ"ז, ממליצה לך על יעוץ של אנדוקרינולוג בק"ח, בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים