קבוצת חיזוק ותמיכה למטופלי גידולים נוירואנדוקרינים

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

23/01/2016 | 15:57 | מאת: קבוצת חיזוק ותמיכה למטופלי גידולים

במפגשים נעסוק בנושאים משותפים מעולמם של אנשים המתמודדים עם מחלה הזו, תוך התמקדות בשיפור מיומנויות ההתמודדות, חיזוק החוסן הנפשי למידה משותפת והפריה הדדית. הקפוצה תונחה ע"י פסיכולוגיות רפואיות ועוד... בבית החולים מאיר בכפר סבא. הפעילות בחסות חברת נובארטיס , אינה כרוכה בתשלום. לפרטים נוספים והרשמה נא לפנות בטל' 097471646 או במייל [email protected]

26/01/2016 | 15:37 | מאת: נאוה

על אילו סוגי גידולים מדובר ? האם כולל גם מחלות גנטיות וסינדרומים נדירים ? מי ילווה את הפורום ?

26/01/2016 | 23:34 | מאת: קבוצת חיזוק ותמיכה למטופלי NET

שלום נאווה... תוכלי לקבל את כל המידע במספר טלפון הזה 097471646... זה טלפון של יחידה פנימית במאיר כפר סבא, שמה יתקיימו הפגישות... בהצלחה ושבוע טוב (:

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים