יעוץ

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

12/01/2016 | 17:40 | מאת: שרית

שלום, בבדיקת מעקב סונר על בלוטת התריס נצפו: קשאית אנארואית 0.4 ס"מ בצד ימין ו-קשרית מעורבת 0.5/0.7 ס"מ, עם זרימות והסתיידויות בתוכה. שתי הקשריות נשארו באותו גודל כמו בבדיקה הקודמת לפני שנה וחצי. גודל ומרקם האונות תקין וכן בדיקות הדם הכלליות ולתפקודי הבלוטה והורמוניה. אני בת 66 בריאה ופעילה מאד. האנדוקרינולוגית שלי רגועה וממליצה לעשות מעקב סונר עוד שנה. אני מעט לחוצה. מה דעתך? אודה למענה מהיר.

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה, אנא לפנות לפורום לאנדוקרינולוגיה או בלוטת התריס. בעיקרון, מסכימה עם האנדוקרינולוגית שלך. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים