טיפול בסנדוסטטין

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

09/11/2015 | 23:42 | מאת: שרה

שלום רב! לאחר תלונות במשך 5 שנים על יציאות מרובות וכאבים באפיגסטרוום ושנתיים אחרונות הקאות וכאבים חזקים מספר דקות לאחר אוכלץ רק לפני שנה הובחן ileal net grade 2.עברתי כריתה מעי דק 32 ס"מ של גוש3*3 ס"מ חודר עד שרירית,הגידול חיובי לכרומוגרנין וסינפטופיזין. K167 10% אך נצפו מעט מיטוזות.2/4 קשרי לימפה גרורתיים וכן קבוצות תאי גידול ברקמת שומן.כרומוגרנין-תקין,איסוף שתן -תקין,NSE היה מעט מוגבראך התנרמל.ב2007 גם עברתי סרטן השד.בPET DOTATATE-Ga68 ללא קליטה.אם את ממליצה טיפול בסנדוסטטין 30. תודה רבה

שרה שלום, חד משמעי כן. למרות שהגידול הוצא, יש לו אינדקס שגשוגי מוגבר, ופיזור לקשרי לימפה וכו'. לכן, אני כן ממליצה. אשמח לייעץ בהמשך בברכה ובהצלחה ד"ר גלסברג

11/11/2015 | 01:27 | מאת: שרה

תודה רבה לך.

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים