מה הממצא? זה שינוי?

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

31/10/2015 | 10:27 | מאת: שלום

בן 50 לפני שנתיים גילו 2 נודלס בתריס. 0.9 בשמאל בימין. תמיד נכתב על שתיהן קשר איזואיקואי עם הילה היפואיקואית וסקולרחה היקפית בדופלר. עכשיו בשמאלי נכתב דבר אחר קשר בחלק התחתון משמאל עם איקוגניות מעורבת. !!1 סמ הילה היפואיקואית וסקולריזציה היקפית בפתיחת דופלר....עשיתי לפני שנתיים fna נאמר שלא סרטני. רציתי לדעת מה זה איקוגניות מעורבת..זה סרטני? האם צריך לעשות ברור שוב fna? קיבלתי טיפול מאז 50 מג יוטירוקס. תודה

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה, יש לפנות לפורום לאנדוקרינולוגיה, בעקרון, כל קשר של 1 ס"מ או יותר צריך לנקר בתנאי שבדיקת הדם ל-TSH מאוזנת. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים