הסבר

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

15/10/2015 | 12:51 | מאת: שלום

שלום רב אשמח להסבר קצר מה זה הטיפול Lutetium‑DOTA0-Tyr3-Octreotate האם זה הזריקה , או ה PRRT? האם יש מידע על זה? תודה רבה

ערב טוב, מדובר ב-PRRT, במילים אחרות, טיפול באנאלוג ראדיואקטיבי לסומטוסטטין. יש הרבה ספרות מקצועית בנושא זה נכון להיום, הטיפול נחשב ליותר יעיל מאשר הזריקות הרגילות, אבל ההחלטה על הטיפול היא חייבת להיות נכונה, ע"י רופא מומחה בתחום ועם ניסיון במתן טיפול זה. ה-PRRT הוא בעל פוטנציאל לתופעות לוואי חלקן יותר משמעותיות מאשר הזריקות הרגילות. ממליצה להתייעץ עם הרופא המטפל בך בנושא. בברכה וערב טוב, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים