תוצאת בדיקת הכרומוגרונין 243,

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

23/09/2015 | 21:23 | מאת: אלה (שם בדוי)

שלום לד''ר, מזה שנים אני לוקחת את הלוסק 20 מ''ג בגלל צרבות נוראיות מריפלוקס, ניסיתי להפסיק אחרי יומיים חזרו הצרבות אז המשכתי לקחתם, מה עושים ?

שלום רב, ניתן להפסיק את הלוסק ובמקום לקחת גסטקו או זנטק - אותם להפסיק כ-5 ימים לפני ביצוע בדיקת הדם לכרומוגרנין A. ולפני זה, ממליצה להתייעץ עם הרופא המפנה לבדיקה, לגבי חיוניות הבדיקה. יש מצבים שאנחנו מעדיפים לא להפסיק את הטיפול בלוסק כי זה יכול לסכן יותר (במקרים של גידולים מסוג גסטרינומה). בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים