ממצא זעיר

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

24/08/2015 | 23:44 | מאת: תמר

תודה על תגובה הקודמת דר גלסברג הממצא בכבד שגילו בMRI ולא ראו בPET CT, שלאחר השוואה חוזרת ל-CT רגיל שבוצע לפני שנה גם מופיע אותו ממצא בכבד, ללא שינוי, לכן מתאים למוקד שפיר, שום המלצה על המשך טיפול... רציתי לדעת האם זה לא מסוכן להמשיך ולחכות ולבצע בדיקה בעוד חצי שנה? US בטן עדכני תקין, יש בדיקות נוספות חוץ מביופסיה?( גודל גידול 7 מ"מ)

תמר שלום, קשה ולא מומלץ לתת חוות דעת מקצועית דרך הפורום, בהעדר כל הפרטים הרלבנטיים ובדיקה של כל הנתונים, ושלך. המטרה של הפורום היא להכוונה כללית. ממליצה להתייעץ בצורך מסודרת עם הרופא המטפל או, לחלופין, איתנו במסגרת של ביקור מסודר ביחידה לגידולים נוירואנדוקרינים בהדסה עין כרם. בברכה, בהצלחה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים