שאלה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

21/05/2015 | 02:07 | מאת: יעלה

בבדיקת אולטראסאונד בלוטת מגן +צוואר שבוצעה לפני חצי שנה, נמצא: אונה שמאלית: בקדמת האונה הודגם נגע עם מרקם ספוגי בקוטר 0.5 ס"מ - TIRADS2. לא הודגמו הסתיידויות פתולוגיות. 1. מה משמעות התוצאה? 2. אילו בדיקות אני יכולה לבצע כדי להמשיך בירור? האם יש צורך לחזור על הבדיקה אחת לכמה זמן? אודה לתשובתך

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה, אנא לפנות לאנדוקרינולוג בקופה או לפורום לאנדוקרינולוגיה, בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים