קטכולמינים

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

15/05/2015 | 13:21 | מאת: אורית

שלום, לי לא אמרו 3 ימים דיאטה, עשיתי יום אחר לפני הבדיקה וביום הבדיקה. יצא לי שתן בגובה של כ4 סמ, ואני מקבלת גלי חום, הסמקה, ושלשולים לעתים. האם הבדיקה שעשיתי באיכילוב, ועדיין מחכים לתשובה, אצל דוקטור ישורון ודוקטור אושר, האנדוקרינית לא יהיו מהימנים? אני בחרדות. מחכה לתגובה מהרופאה.

שלום רב, במקרה והבדיקה תיהיה תקינה, הכל בסדר. במקרה והתוצאה תיהיה יחסית גבוהה - לא נידע אם זה בגלל חוסר דיאטה או אמיתי - ותצטרכי לחזור על הבדיקה. בהצלחה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים