כאב בטן תחתונה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

24/10/2014 | 22:34 | מאת: שמי

פעוט בן שנתיים, מצביע על צד התחתון השמאלי של הבטן ומתלונן על כאבים, סובל מחום 38, אין כל נפיחות. לציין כי הילד עבר בגיל חודש ניתוח דחוף של אשך כלוא בצד ימין. האם יכול להיווצר בקע בצד שמאל ללא נפיחות ? מה יכולה להיות הסיבה לכאב בצד שמאל תחתון ? תודה ושבת שלום שמי

שלום שמי יכול להיות בקע שקשה להבחין בו אך השילוב של מחלת חום מצביע גם על אפשרויות אחרות. במידה והתלונות מחמירות מציע לכם לקחת אותו לבדיקה בהקדם. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים