עדשות משקפיים מולטיפוקל רודנשטוק עובי 1.74 שבירות?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

26/09/2011 | 09:22 | מאת: yoav

ביקשתי לעשות עדשות מולטיפוקל 1.74 והאופטיקאי חזר אלי לאחר סיכום עיסקה ב-1.74, וטען שבשיחת הטלפון עם נציג החברה, אמרו לו שכדי עדשות בעובי 1.6 ולא 1.74 משום שאלו עדשות שבירות... הייתכן הדבר?! קצת מוזר העניין, שחברת רודנשטוק עם כל ההילה שסביב להם, עושים עדשות מולטיפוקל-1.74 שהן שבירות? עוד שאלה ברשותכם, האם גם בעדשות רודנשטוק יש הסתגלות 100%'לא הסתגלת לא שילמת'? תודה רבה.

שלום יואב, אכן עדשת 1.74 שבירה יותר לפעמי(זה קשור לחומר הגלם ולא לחברה היצרנית) במספרים מסויימים יותר מעדשת 1.6 . אם המספר הוא נמוך יחסית, אין צורך ב 1.74 , מהם המספרים שלך ? גם בעדשות רודנשטוק, שהן לדעתי הטובות ביותר בעולם , יש אחריות 100% להסתגלות. אצלי בחנות, מובטח החזר כספי מלא (!) במקרה של אי-הסתגלות. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ------------------------------------ http://www.dr-optica.co.il ------------------------------------ ד"ר אופטיקה כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים ---------------------------------------------------------------------------------------

01/10/2011 | 22:56 | מאת: yoav

R-6.75-3.00X178 L-7.25-2.75X176 ADD R-+1.50 L-+0.75 PD-67 זהו מירשם העיניים מהחודשים האחרונים.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע