תופעת לוואי של דרמובט

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

31/10/2014 | 15:48 | מאת: אריאל

ד"ר פרידמן שלום, השתמשתי לאחרונה במשחת דרמובט עקב גירוד בלתי פוסק שהיה לי באזור מסוים בגב. מרחתי את המשחה לפי הנחיית רופא פעמיים ביום למשך שבועיים. במהלך השימוש עצמו לא חלו עלי שום תופעות לוואי, עם זאת יומיים לאחר שהפסקתי את השימוש, כל אזור הגב אותו מרחתי התמלא בהרבה מאוד פצעים (נראים כמו פצעי בגרות). האם זו תופעה לגיטימית שתעבור לבד? או שכדאי לטפל איכשהו? מודה מאוד על עזרתך, אריאל

03/11/2014 | 22:49 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

התופעה תחלוף לאחר הפסקת השימוש בסטרואידים. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין