דחוףףףףףףףףףףףף

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

02/09/2014 | 21:39 | מאת: רמי

שלום רב.. אני בן 39 לערך יש לי בתקופה האחרונה נקודות לבנות בכפות הידיים מבפנים והם אדומות ושאני מרים אותם למעלה מעל הראש זה נעלם הדבר הזה מציק לי זה ממש הרבה נקודות לבנות. אני נוטל כרטיה 100 מ"ג סבקור 20 מ"ג , יש לי כולסטרול גבוה, הלחץ דם שלי סדיר, יש לי פריצות דיסק בגב , בבדיקת הדם האחרונה היה לי כדוריות לבנות גבוה קצת אמרו שזה וירוס . מבקש לקבל תשובה ומה עלי לעשות הבנתי שרופא עור יכול לתת לי תשובה

02/09/2014 | 23:41 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין