נקודות חן בפות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

08/02/2014 | 10:23 | מאת: דנה

הי, בחודשים האחרונים אני עוברת טיפולי לייזר להסרת שיער באזור הפות וגילית שישי לי בחלק הפנימי , מתחת לשפתיים הפנימיות נקודות שחורות שנראות כמו נקודות חן כהות. לא הבחנתי בהן קודם , ילדתי לפני שלוש שנים לאחר הפרייה כך שנראה לי שהרופא שלי היה מבחין בהן בעת הטיפולים אילו היו קיימות. מה זה יכול להיות ומה עלי לעשות? האם זה מסוכן? האם זה מהלייזר? שכחתי לכתוב שהן לא מגרדות ולא משנות צורתן שבת שלום

08/02/2014 | 21:58 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

יכולות להיות נקודות חן באזור זה. יש להיבדק ע"י רופא עור. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין